"Nem tudom nélküle elképzelni az életet"

Uri Geller: A stressz ölte meg Michael Jacksont

A tegnap elhunyt popkirály jó barátja volt a mentalista - Uri Geller a Sky Newsnak nyilatkozott Michael Jacksonról, akit véleménye szerint nem kellett volna ennyire leterhelni koncertekkel.

Michael Jackson - A dicsőséges múlt képgaléria

2009.06.26 10:05ma.hu

Még mindig reménykedik, hogy csak egy rossz álom Jacko halála - mondta megrendülve Uri Geller, aki nyilatkozott a Sky News-nak, a US Weekly magazinnak és a BBC-nek is.

Uri Geller és Jacko barátok voltak - Fotó: The Sun

A részben magyar származású mentalista baráti kapcsolatot ápolt Michael Jackson-nal.

Az ötvenévesen elhunyt világsztár még Geller esküvői tanúja is volt 2001-ben.

Uri Geller úgy tudja, hogy Jacko egészsége nem volt rossz az utóbbi időben. Sőt, fitten élt és nem evett egészségtelen ételeket.

A jóbarát arra gyanakszik, hogy - miután a visszatérésére készülő énekesnek több, mint ötven koncertet szerveztek le Londonban - Michael egyre nagyobb nyomás alá került.

Maga nyilatkozta korábban, hogy kissé soknak tartja a fellépések számát.

Uri Geller szerint Jacko világ életében maximalista volt, nem akart csalódást okozni rajongóinak.

Együtt - Fotó: altervista.org

Az elvárás azonban stresszt okozhatott nála, óriási nyomásként nehezedett rá.

A fellépések kezdetét már egyszer elhalasztották. A tervek szerint júliustól egészen 2010-ig tartottak volna a szereplések.

Uri Geller úgy véli, ötven koncertet leszervezni nagy hiba volt. Jacko örömet akart szerezni a csodálóinak, éltette a szeretet, amit a rajongóktól kapott.

Nagyon szeretett énekelni, ám az őt jól ismerő mentalista szerint Michael Jackson a lelkében egy magányos, összezavarodott ember volt...

Olvassa el - Uri Geller az internetre rakta fel holmijait

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.