Kiderülnek Michael szextitkai?

Fotók - "A pop királya bekapja a nyalókád" - Halperin szerint Jacko meleg volt

Nemcsak a világhírű énekes halálának pontos körülményei derülhetnek ki a napokban, hanem, úgy tűnik, szexuális életének részletei is. Nem hivatalos életrajzírójának új kötete most kerül a boltokba, meredek történetekkel...

A Popkirály és a Király lánya: Michael Jackson és Lisa-Marie Presley képgaléria

2009.07.15 18:00ma.hu

Michael Jackson váratlan halála után három héttel jelenik meg életrajzírója, Ian Halperin új könyve, mely Michael Jackson utolsó évei címmel kerül a boltokba.

Jacko Lisa-Marie Presley-vel

A szerző nem kisebb dolgot állít, mint hogy Jacko homoszexuális volt, és ezt alátámasztja több volt szeretője is, akik megszólalnak a kötetben.

Halperin szerint a popsztár mássága nem volt titok a környezetében, s a tényt még azok is elismerik, akik mindig, foggal-körömmel védték Jackót.

Az életrajzíró beszámol arról, hogy tudomása szerint Michael Jackson két évvel ezelőtt, Las Vegasba költözése után bonyolódott viszonyba egy munkással, aki építkezésen dolgozott.

Kettejük viszonya elhagyatott motelszobákban zajlott.

Ian Halperin-nek mesélt egy Lawrence nevű pincér is, aki valójában színésznek készült. Vele is intim kapcsolatba került Michael, s a férfi elmondása szerint a sztár nagyon szégyenlős volt.

Ám amikor belemelegedett a dologba, nem tudott betelni vele - mondta az állítotólagos ex-szerető, aki hozzátette: sokat nevet azon a jeleneten ma is, amikor Jacko azt mondta neki: a pop király bekapja a nyalókád.

Az életrajzíró szerint Jackson álruhában járkált el találkozni a szeretőjével, sőt, előfordult, hogy nőnek öltözött...

Michael Debbie Rowe-val

Michael Jackson maga mindig tagadta, hogy homoszexuális lenne - beállítottságáról már több, mint húsz éve folynak a találgatások.

Kétszer is megnősült, feleségül vette a nagy Elvis Presley lányát, Lisa-Marie Presley-t, de a frigynek gyorsan vége lett.

Később Debbie Rowe-val kötötte össze az életét.

Ennek az asszonynak tulajdonítják a popsztár két idősebb gyermekét - állítólag ő Paris és Prince Michael édesanyja, de ez a házasság sem tartott sokáig.

Jacko volt testőre, Matt Fiddes szerint ugyanakkor egy nő állt közel az utóbbi időben a popkirályhoz, akinek kiléte egyelőre ismeretlen.

Emberölési ügy lesz Michael Jackson halálából?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.