Meglesz az összes vizsgálati eredmény

Képek - A héten megtudjuk, mi végzett Michael Jacksonnal

A héten meglehetnek a toxikológiai vizsgálatok eredményei, így fény derülhet arra, hogy pontosan mi okozta Michael Jackson hirtelen bekövetkezett halálát - jelentette be a Los Angeles-i halottkémi hivatal.

Jackót az egész világon gyászolják képgaléria

2009.07.14 11:30MTI

Ed Winter helyettes vezető halottkém hétfőn arról számolt be, hogy azok a teszteredmények már megvannak, amelyek arról adnak képet, hogy milyen anyagok voltak Michael Jackson szervezetében halálakor.

A még hiányzó eredmények a hét vége felé, de legkésőbb a jövő hét elejére várhatók.

Jacko az édesanyjával, Katherine-nel

Winter szerint hivatala akkor fog részleteket közölni, ha már az összes vizsgálati eredmény rendelkezésükre áll.

A hatóságok vizsgálják azokat az állításokat, amelyek szerint az énekes nagy mennyiségű, receptre kapható gyógyszert fogyasztott.

A popsztár otthonában talált gyógyszerek között volt az előírások szerint csak a kórházakban használható Diprivan nevű nyugtató hatású szer is.

A június 25-én elhunyt Jackson körül továbbra sem csendesednek a hullámok, vagyona felett édesanyja is ellenőrzési jogot akar.

A bíróság azonban elutasította Katherine Jackson ügyvédjeinek legújabb próbálkozását, és írásban adott felhatalmazást a Michael Jackson által kijelölt két kezelő részére, hogy rendezzék a szupersztár vagyona körüli kérdéseket.

Michael a visszatérésére készült...

Közben hétfő este Londonban több százan gyűltek össze az O2 Arénánál, ahol az énekes rajongói a már sorra nem kerülő koncertsorozat nyitóestjének alkalmával emlékeztek meg a szupersztárról.

Hiába hunyt el az énekes, neve még mindig hatalmas üzletet jelent a koncertszervező számára: a This Is It címen beharangozott turné szuvenírjeit annak ellenére is árusítani kezdték, hogy Jackson meghalt.

A pólókat és más kincseket kínáló Bravado cég szóvivője elmondta: a trikókat Jackson tervezte, de a "pop királya" más szuvenírek kitalálásában is közreműködött.

Emberölési ügy lesz Michael Jackson halálából?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.