Harc a popkirály utódaiért!

Jacko gyerekei Janet Jacksont akarják édesanyjuknak!

Az elhunyt popsztár testvérével, Janet Jackson-nal szeretne élni Jacko három gyermeke - A kicsik gyámja átmenetileg az énekes édesanyja, Katherine, de a volt feleség is szeretné maga mellett tudni a csemetéket.

2009.07.16 12:05ma.hu

A három Michael Jackson-utód, Paris, Prince Michael I, és Prince Michael II - becenevén Blanket - arra vágyik, hogy esténként Janet Jackson, a popkirály húga olvasson nekik mesét - árulta el az OK! magazinnak egy, a családhoz közelálló forrás.

Janet, akit a három csemete nagyon kedvel, állítólag azt szeretné, ami a gyerekeknek a legjobb. Kölcsönösen szeretik egymást a kicsikkel.

Az énekesnő nagyon közeli kapcsolatban került Paris-zel és a fiúkkal, különösen az utóbbi két hétben, a támaszuk lett. - mesélte a család barátja az OK! magazinnak.

Természetes, hogy a gyerekek kötődnek hozzá és azt szeretnék, ha ő gondoskodna róluk.

Jacko gyermekeire jelenleg Janet és Michael Jackson édesanyja vigyáz.

A család barátja szerint Janet Jackson az, aki nemcsak gondoskodni tudna róluk, de meg is képes védeni őket, hiszen ő pontosan tudja, mi az a hírnév, és hogyan kell kezelni.

Michael Jackson június 25-én bekövetkezett halála után három gyermeke átmenetileg a nagymamájuk, Katherine Jackson gyámsága alá került.

Debbie Rowe, a két idősebb gyermek édesanyjának ügyvédje, Eric George kedden a New York Postnak eljuttatott egy indulatos közleményt, melyben cáfolta a napilapban aznap megjelent értesülést.

Eszerint az asszony mintegy 4 millió dollárt fogadott el cserébe azért, hogy feladja a 12 esztendős Prince Michaelhez és a 11 esztendős Parishez fűződő szülői jogait.

George leszögezte, hogy Rowe, a gyermekek vérszerinti anyja "nem adta fel és nem is fogja feladni" szülői jogait.

A kicsik felügyeleti jogának tárgyalására jövő hétfőn kerül sor.

Döbbenet - Michael Jackson meleg volt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.