A díva szerint nem kell színlelni a gyönyört

Madonna nyíltan vallott az orgazmusról!

Saját bevallása szerint Madonnával is megesett már, hogy szex közben nem jutott el a csúcsig. A partnerét félrevezetni azonban nem tartja helyes dolognak, így ő nem hajlandó tettetni azt, hogy a csúcsra jutott.

20 évesen egy szál semmiben pózolt a kamera előtt! képgaléria

2009.07.03 17:10ma.hu
"Nem kell színlelni a gyönyört"

- "Szinte mindenki tudja, hogyan kell az orgazmust megjátszani, de én ezt soha nem teszem. Velem is előfordult már, hogy nem jutottam el a csúcsig, de nem kell színlelni a gyönyört. A partnert félrevezetni nem helyes, még akkor sem, ha nem szeretnénk csalódást okozni neki. Nem kell szégyellni a problémát, jobb tisztázni, mi lehet annak az oka!" - írja a Napi Ász.

A brit fővárosban különben tegnap, azaz csütörtökön nyitotta meg kapuit egy fotókiállítás, amelyen Madonnáról készült meztelen fényképeket láthatnak az érdeklődök.

A fényképek a popikonná vált Madonna 20-as éveiben készültek, amikor még modellként dolgozott New Yorkban, hogy ezzel fedezze tánciskolai költségeit. A popdíva húszéves volt és teljesen ismeretlen, amikor a felvételek készültek.

Az 1979-ben készített fekete-fehér képekért Madonna akkor 30 dollárt kapott. A felvételeket a New York-i fényképész, Martin Schreiber készítette egy fotós kurzusa alkalmával.

Miután Madonna sztárrá vált a zenei világban, a fényképész eladta a meztelen fényképeket a Playboynak.

A magazin a felvételeket 1985-ben jelentette meg, 3 évvel azután, hogy megjelent Madonna első, Everybody című kislemeze.

Madonna férjhez megy?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.