Úgy hírlik, a kislány csomagolhat...

Képek - Madonna mégis megszerzi a kis Mercy-t?

Bár korábban nemet mondtak a popdívának, Madonna a jelek szerint nem adta fel a küzdelmet azért, hogy ő lehessen a Malawiban élő kislány édesanyja - Úgy tűnik, nem eredménytelenül.

Madonna és lánya, Lourdes a kis Mercy-vel Malawiban képgaléria

2009.06.09 11:25ma.hu

Mégis a kis Mercy James lehet a popsztár következő gyermeke - A The Sun brit bulvárlap értesülései szerint három bíró Malawiban már rábólintott, hogy Madonna örökbefogadhassa a kislányt.

Madonna és Mercy - Fotó: The Sun

Egy bennfentes állítása szerint már csak alá kell írni a papírokat.

Ez várhatóan jövő hétvégén meg is történik, tehát Mercy mostmár akár csomagolhat is.

Madonna egyik ismerőse szerint az énekesnő teljesen magánkívül volt az utóbbi időben.

Nem nyugodott bele, hogy útját állják.

Nem adoptálhatja a gyermeket, akit két évvel ezelőtt látott először Malawiban, s valósággal "beleszeretett".

A sztár hónapokon át küzdött, hogy övé legyen Mercy, akinek bár szülei nem élnek, nagyszülei és rokonai azonban még vannak az afrikai országban.

A sztár adoptált fiával, David-del

Madonna kérelmét korábban visszautasították, ahhoz ugyanis, hogy egy külföldi örökbefogadhasson, legalább 18 hónapig Malawiban kell élnie a helyi törvények szerint.

A popdívának már van két vér szerinti gyermeke.

Lánya, Lourdes - aki egyébként nagyon hasonlít világsztár édesanyjára - 12 éves, édesapja Carlos Leon, Madonna korábbi edzője.

A kisfiú, a nyolcéves Rocco az énekesnő volt férjétől, Guy Ritchie rendezőtől született - leginkább apja vonásait is örökölte.

A legkisebb, David Banda pedig szintén Malawiban jött a világra, őt három éve, hasonlóan bonyolult eljárás után adoptálta Madonna.

DJ-t faragna fiatal párjából Madonna? Tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.