Már nem fiatal a popdíva és ez látszik is...

Madonna kezei rémisztően öregek!

Madonnát vajon ennyire megviselte az örökbefogadás? A sztár vacsorázni indult Londonban a Locanda Locatelli étterembe, ám szomorúnak és fáradtnak tűnt...az énekesnő kezei a tegnap készült fotókon rémisztően öregek!

Kidolgozott és izmos teste van Madonnának! képgaléria

2009.06.26 15:10ma.hu
Madonna meggyötört és öregszik...

Különben pénteken kerül fel a zeneboltok polcaira az a zenei válogatás, amely világsztárok slágereit tartalmazza, bababarát formában.

Az albumra több híresség alkotásai közé felkerült Madonna: Frozen című dala is. Madonna kitörő örömmel fogadta, hogy mostantól nem csak mese formában kerül közelebb a gyermekekhez.

A popdíva egyben reméli, hogy Frozen című dala - amely egy világslágereket bababarát formában feldolgozó albumra került fel - ugyanolyan sikeres lesz a gyermekek körében, mint amilyen sikeres volt mesekönyve.

A szakma és a rajongók is meglepődtek, amikor Madonna hat évvel ezelőtt mesekönyvírásra adta a fejét. De azt is csodaként élték meg sokan, hogy sikerlistás lett a popdíva első írása, az Angol Rózsák. – írja a Kiskegyed.

- „ Ez újabb bizonyíték arra, hogy Madonnának különös tehetsége van a gyermekekkel való kommunikálásra" – nyilatkozott Nicholas Callaway, a Callaway amerikai könyvkiadó szóvivője New Yorkban, aki az énekesnő írásait is gondozza.

Az Angol Rózsákat ugyanis újabb követte, 2004 novemberében látott napvilágot Madonna második írása, Peabody úr almái címmel…

Nem tudni mitől néz ki ilyen meggyötörten Madonna, de nagyon sokat harcolt azért, hogy egy újabb afrikai árvát fogadjon örökbe…és a malawi legfelsőbb bíróság végre engedélyezte, hogy Madonna még egy malawi kisgyermeket örökbe fogadjon.

Mint Lovemore Munlo, a bíróság elnöke elmondta: azért döntöttek így, mert Madonna megmutatta, hogy kész segíteni a malawi árvákon, és a négyesztendős Mercy Jamesnek jobb élete lehet az amerikai sztár mellett.

Az énekesnő 2006-ban adoptált egy malawi félárvát, az akkor 13 hónapos David Bandát, s a közelmúltban kérelmezte egy újabb árva gyermek örökbefogadását. Kérvényét azonban első fokon elutasították, az indoklás szerint azért, mert nem él az afrikai országban.

A bírósági határozat végleges, azon nem lehet változtatni.

Olvasson még többet Madonnáról, és az énekesnő exeiről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.