A színész kedvese ismét babát vár!

Matthew McConaughey újra apa lesz! Jön a második!

Matthew McConaughey Apák Napján örömhírrel lepte meg rajongóit: kedvesével, Camila Alvesszel ismét babát várnak.

Csupa izom! Képekben a sármos sztár: Matthew McConaughey! képgaléria

2009.06.22 16:43mellesleg
Boldog család, jöhet a második baba!

- "Boldog Apák Napját! Számomra ez az első, és az elmúlt 11 hónap Levivel és Camillával volt életem eddigi legfantasztikusabb kalandja. Ám ezen az Apák Napján egy még ennél örömtelibb hírt is ünneplünk, nevezetesen, hogy jövő ilyenkorra megkétszereződik a móka. Levi nagytesó lesz..." - írja honlapján, megköszönve mindazt a jót, amit eddig is kapott a rajongóitól.

McConaughey karrierje 1992-ben kezdődött, mikor egy este randevút beszélt meg a barátnőjével egy szálloda bárjába, ahol összefutott az egyik állandó vendéggel, a producer Don Phillipsszel, aki történetesen Richard Linklater Tökéletlen idők című filmjének szereplőválogatásával foglalkozott.

Beválogatták, majd a film befejezése után visszatért a főiskolára, hogy befejezze tanulmányait. Rendezett és fényképezett egy 12 perces rövidfilmet, a Chicano Chariotst, majd a diploma megszerzése után azt tervezte, hogy Los Angelesbe költözik. Csakhogy egy újabb véletlen hozta meghallgatáson megkapta A texasi láncfűrészes gyilkos visszatér, a népszerű sorozat negyedik részének főszerepét. Végül 1993 augusztusában összecsomagolt, és elutazott Los Angelesbe.

Aztán Joel Schumacher ajánlott neki egy szerepet a Ha ölni kell című filmben, egy rasszista agitátort kellett volna alakítania. John Grisham, a mozi alapjául szolgáló regény szerzője sztárt akart a főszerepre, Brad Pittre vagy Woody Harrelsonra gondolt, ám Conaughey meggyőzte a rendezőt, hogy ő jobban eljátszhatná Jake Brigance-t, a kisvárosi ügyvédet. A próbafelvétel meggyőzte a szerzőt és Schumachert, hogy a viszonylag ismeretlen színésznek igaza van, és az övé lett a szerep, amellyel a népszerűség csúcsára került.

Több stúdió is megkereste ezután, de a Warner Brothers nem adta kölcsön újdonsült sztárját. A hatalmas aranyosban felejthető szerepet kapott, de mivel egyébként repesett a boldogságtól, elvállalta és jól is teljesített. Következő jelentős mozija a Kapcsolat volt, amelyben Jodie Foster oldalán szerepelt, mint Palmer Joss New Age-s teológus, és persze a csillagásznő szeretője, majd Sir Anthony Hopkins és Morgan Freeman mellett tűnt fel Spielberg Amistad című, egy rabszolgahajóról szóló drámájában.

1998-ban Matthew megint Richard Linklaterrel dolgozott együtt, a Newton-fiúkban bankrablót játszott, aki mellesleg úriember is. Első vígjátékában, a Szeretném, ha szeretnének című filmben

Nézze meg milyen a sztár első kisfia, Levi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.