A sztár fiának sorsa már két hónaposan eldőlt?

Szörfös fotók! Matthew McConaughey elhatározta mi legyen fiából!

Néha előfordul, hogy egy kisfiú ugyanazt a hobbit választja ha felnő, amit az apukája! A sztárok szeretik, ha gyermekük a nyomdokaikba lépnek! Matthew McConaughey ezért már most elhatározta, hogy megszeretteti a szörfözést két hónapos kisfiával, Levivel.

Szexi popsi, kidolgozott felsőtest! Matt és szörf! képgaléria

2008.09.22 14:20ma.hu
Matt, az igazi "szörfös srác"

Matt két éve kezdett szörfözni, és mára ez az egyik kedvenc szabadidős elfoglaltsága. Kisfia még csak két hónapos, de szexi a színész mindent megtesz majd annak érdekében, hogy idővel a szörfözés, mint hobbi összekösse őket. 

"Hamarosan ő is jön velem" - nyilatkozta Matt szerdán Santa Monicán, ahol következő filmjét, a "Surfer, Dude"-ot népszerűsítette. 

A vígjátékban Matthew egy szörfös srácot alakít, és állítólag nemcsak tökéletes, meztelen felsőtestével, hanem humorával is elkápráztatja majd rajongóit!

A tenger, a sport és a sztár!

A színész azt is elárulta, hogy nagyon élvezte a forgatást, annál is inkább, mert nagyon szeret kényelmesen öltözni: 

"ha olyan szerencsés helyzetbe kerülök, hogy nem kell inget és cipőt viselnem, hát nem teszem" - mondta a sztár. 

Matthew ezek szerint biztosan nem bánta, hogy le kellett vetkőznie. Kiváncsian várjuk a filmet, és a sztárt félmeztelenül a vásznon!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.