A sztár botrányos családi titka!

Tragédia! Szex közben halt meg Matthew McConaughey apja !

Különös családi titkokra derül fény a Kay McConaughey által írt I Amaze Myself című könyvben,melyet a világhírű színész, Matthew McConaughey édesanyja írt meg.

Matthew McConaughey és a nők! képgaléria

2008.08.29 10:20ma.hu
Kay és Matthew!

Kay, az édesanya felfedte az igazságot, és kiderült, hogy a szépfiú édesapja szex közben halt meg. 

A könyvben számos érdekes, és eddig eltitkolt dolog lelhető fel, mint például Matthew édesapja halálának pontos körülményei. 

- Hétfő reggelente rendszeresen szeretkezéssel búcsúztunk el egymástól. De az egyik nap azonban hirtelen megtörtént! Tudtam, hogy valami baj van, mert hirtelen elhallgatott. - nyilatkozta az özvegy a starpulse-nak.

Bár az eset maga furcsának  tűnik az anya és a fia is örülnek, hogy így történt! Úgy gondolják, hogy ennél jobb módja nem is lehetett volna az élők soraiból történő eltávozásának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.