Hölgyeim, rossz hír!

Matthew McConaughey nemcsak elkelt, apa is lesz! - Képekben a szexi, izmos sztár!

Már nem tudott kivel forgatni Matthew McConaughey a gyerekhullám miatt, ezért összehozott ő is egyet.

Matthew McConaughey tiszta izom - Nézze meg Ön is! képgaléria

2008.01.18 13:47netbulvar.hu

Hollywood férfi lakossága megelégelte a sok terhes sztár hölgyet, ezért most eljött az ideje a visszavágásnak. Matthew McConaughey gyereket vár, illetve a barátnője, de a gyerekeket mindig a híresebbik szülő révén rangsorolják. 

A színész és Camila több mint egy éve találkoztak, és azóta elválaszthatatlanok. Fél év múlva pedig már egy mini-McConaughey is összeköti őket.

A hírt Matt jelentette be hivatalos honlapján. Elmondta még, hogy mindketten nagyon boldogok, hisz már régen szerettek volna szülőkké válni. Megkért mindenkit, hogy drukkoljanak nekik, és imádkozzanak minden este a gyerek egészségéért. 

Tavasszal érkezik a Bolondok aranya. A moziban ismét együtt látható Kate Hudson-nel, akivel legutóbb a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt-ot forgatta. Akkor annyira meggyőzően alakították a szerelmeseket, hogy hónapokig jártak a magánéletben is. Ezért most is felröppentek a pletykák, hogy tüzet raktak egykori kapcsolatuk alá. Ám a lángok elmaradtak, ők már csak barátok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.