Hűséges a szívtipró színész

Matthew McConaughey nem szeretne önző gyereket

Matthew McConaughey csak remélni tudja, hogy születendő gyermeke felnőttkorára nem lesz önző természetű. A jóképű színésznek modellbarátnője, Camila Alves, hat hónapos terhes McConaughey gyermekével, aki reméli csak a jó géneket örökli édesapjától.

Képek szexis színészről! képgaléria

2008.04.14 13:30ma.hu

- Elég önző tudok lenni. Remélem a gyermekem más tulajdonságaimat, viszi tovább, például a hűséges természetemet - magyarázta Matthew a Bolondok aranya vcímű film sztárja. 

- Én elég hűséges fickó vagyok, a barátaimhoz és a családomhoz és mindenkihez, aki közel áll hozzám. Nagyon izgatottak vagyunk. Nem tudjuk, hogy ez fiú-e vagy lány még - magyarázta a színész, aki nagyon várja elsőszülött gyermekét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.