Bár nősülni nem akar, boldognak tűnik...

Tündéri fotók! Matthew McConaughey megmutatta gyönyörű kisbabáját!

Nagy bulit csapott a család a hétvégén! Ugyanis vasárnap délután Matthew McConaughey és párja, Camila Alves 9 hónapos kisfiával Levi-vel együtt élvezte a szörfösök fesztiválját Malibu- ban.

Matthew McConaughey bájos képei családjával! képgaléria

2009.04.28 16:20ma.hu

A People magazin a korábbi hetekben arról írta, hogy bár a sztár nem házasságellenes egyelőre mégsem kívánja elvenni feleségül kisfia édesanyját… 

Camilla Alves állítólag erre vágyna, ám Matthew McConaughey nem tervez ilyesmit, sőt! A színész azt nyilatkozta, hogy szerinte a házasság teljesen egészséges dolog, és nagyon sokan jól élik meg ezt a dolgot, de ennek ellenére ő még nem vágna bele…

A színész párja és kisfia, Levi!

- „ Nem vagyok a házasság intézményének ellenzője. Én pártolom, hiszek benne, és az a tapasztalatom, hogy sok kapcsolatnak jót tesz.”- nyilatkozta a sztár. 

A színész legújabb filmje a Ghosts of Girlfriends Past a héten kerül a mozikba Amerikában, amit már izgatottan vár a közönség és a kritikusok is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.