Matthew McConaughey: bébi holmikból nincs hiány!

Képek! A szivtípró nem akarja tudni gyermeke nemét!

Mióta elterjedt Matthew McConaughey-ról, hogy apai örömök elé néz, megállás nélkül ajándékoznak a színésznek babakelengyéket az ismerősei.

Csupa izom a sztár képekben képgaléria

2008.04.16 12:11ma.hu

A 38 éves színésznek brazíliai barátnője, Camila Alves, még csak hat hónapot terhes, de már megtelt egy szekrényük babaruhákkal. A pár egyelőre nem tudja születendő gyermekük nemét, reményeik szerint csak a születés pillanatában fedik fel előttük, hogy kisfiút vagy kislány hordott Camila a szíve alatt. 

- Bámulatos hány ember küld babaruhákat nekünk. Mivel a baba neme titok, kapunk mindkét színű kelengyét - áradozott Matthew McConaughey, akinek egyetlen dolog számít, hogy elsőszülött gyermeke egészségesen jöjjön a világra. 

- Hat és fél hónaposak vagyunk, és eddig egészséges tűnik a baba. Mindeketten nagyon várjuk már az új jövevényt, egy új fejezet kezdődik az életünkben hónapokon belül – magyarázta a színész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.