Mellbedobás helyett fenékbedobással győz!

Ciki ruha! Beyonce nagy fenekét mutogatta!

A voksát mindig is határozottan a telten gömbölyödő női formák mellett letevő énekesnő az Erzsébet-korból merített ihletet küszöbön álló "I Am..." turnéjához. A legutóbb viselt ruhája, amiben lefotózták nagyon furcsán mutatott, és kiemelte méretes fenekét!

Beyoncé csípőkidobós ruhában! képgaléria

2009.03.10 20:00mellesleg

Szokatlan jelenség a nőies formákból a lehető legtöbb lefaragásán fáradozó világunkban, pedig kevés dolog kelti fel jobban a férfiak figyelmét, mint a kihangsúlyozott csípő és a darázsderék. 

A koncertkörút népszerűsítő filmjében Beyonce a kor csípőt hangsúlyozó irányvonalát ötvözi a modern éra szupersztáros ragyogásával: csillogó, bármelyik vörös szőnyegen nyugodt szívvel viselhető ruháját a 16. századi hölgyeket utánozva csípőben alápárnázta. 

A Daily Mail információi szerint a turné mind az 58 fellépőruhája hasonló szellemiséget tükröz majd. 

Tervezőjük Thierry Mugler párizsi tervező, aki nem csak a ruhákat, de a koreográfiától a világosításig a látvány egészét jegyzi a március 26-án induló koncertsorozaton.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.