Az énekesnő egykori paisjának lánya aktmodell?

Meztelen képek! Gwen Stefani mostoha lánya pucéran pózolt!

Gwen Stefani 19 éves lánya modellt állt az i-D magazinnak. Biztosan mindenki meglepődik, hogy hogyan lehet a fiatal énekesnőnek 19 éves lánya?

Így néz ki pucéran Gwen Stefani mostoha lánya Daisy Lowe! képgaléria

2009.03.02 15:00mellesleg

Nos, valójában mostohalány, aki Gwen férjének, Gavin Rossdale-nek egy régi-régi félrelépéséből született.
 
A sztori megér egy misét: Gavin a Lowe házaspár jóbarátja volt, és amikor Daisy megszületett, őt kérték fel keresztapának.

Fotó: i-D

Minden szép és jó is volt, míg egy 2004-es genetikai vizsgálat kiderítette, hogy Rossdale Lowe anyucinak közelebbi jóbarátja volt, mintsem Lowe apuci gondolta volna. 

Gavin a lány igazi apja. Miután kipattant a botrány, Rossdale minden kapcsolatot megszakított a Lowe családdal, beleértve Daisyt is. A lány most pucéran állt modellt a kamerák előtt és többen jósolnak neki reményteljes modell karriert!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.