Nem engedik el vele a férje a gyerekeit!

Britney megfenyegette menedzsmentjét!

Néhány napja még arról beszélt Britney, hogy volt férje elengedi vele a fiúkat, de most az ügyvéd ezt megcáfolta, elmondása szerint sosem volt erről szó!

Kicsit túlzásba esik mostanában Britney! képgaléria

2009.02.06 15:30ma.hu

Az énekesnő legújabb, Circus című albumának turnéja március 3-án kezdődik New Orleansban és utána a világ számos városában fellép a sztár. 

A sztár azzal a kéréssel állt elő, hogy hamarosan induló turnéjára elvinné két kisfiát is. 

Azt elismerik, hogy Britney kezd újra jó anyuka lenni, de volt férje ügyvédje szerint ez azért enyhén szólva túlzás, hogy mindenhová magával rángassa a gyerekeket! 

Britney megfenyegette menedzsmentjét, hogy nem fog színpadra lépni a turnéján, ha fiai nem lehetnek mellette!

Britney kisfiával!

Marc Vincent Kaplan, Kevin Federline ügyvédje minden elkövet azért, hogy az énekesnő fiai ne mehessenek anyjukkal a hosszú útra. 

Kevin szerint ugyanis a két kicsinek, Sean Prestonnak és Jayden Jamesnek nem tenne jót, ha ide-oda rángatnák őket a világban, hiszen még stabilitásra és napirendre van szükségük. 

Az amerikai turné állomásaiba még csak csal beleegyezne, de külföldre semmiképp sem engedné el fiait Kevin. - írja a Kiskegyed.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.