Új életet kezd popdíva!

Képek- Britney újra cseréli elátkozott otthonát!

Visszanyerte alakját, karrierje újra felfelé ível és családjával is elásta a csatabárdot. Az új élethez pedig új otthon is dukál Britney Spearsnél.

Luxus minden mennyiségben! Íme Britney új tthona! képgaléria

2009.01.15 19:30mellesleg

Az énekesnő úgy döntött megszabadul 7,1 millió dollárt érő Los Angeles-i házától, mely szemtanúja volt összeomlásának. Weboldalán örömmel újságolta, hogy már be is újított egy másik lakhelyet Los Angeles egyik exkluzív lakónegyedében. 

- „Elvittem a srácaimat az új otthonunkba és imádták. Alig várom, hogy beköltözzünk.”

Újra a csúcson van és költözik is!

Az énekesnő számára azonban nem az új, a réginél fényűzőbb, 9 millió dolláros ingatlan a végső fészek. Csupán bérli azt, míg egy teljesen új házat nem építtet magának.

Mostanában azonban nem felfelé ívelő karrierjéről és nem is új dalairól, hanem Britney melleiről cikkeznek a legtöbbet. Azt nyilatkozta korában a sztár, hogy szívesebben hordana szűkebb holmikat, de elmondása szerint nagyon szeretne beleférni korábbi fellépő ruháiba, de méretes keblei miatt erre nincs mód.
 
- "Amolyan szeretem-gyűlölöm kapcsolatom van a melleimmel - nyilatkozta a Daily Starnak. - Most éppen útálom őket. Kisebbeket szeretnék!" - szögezte le. 

A szőke sztár azt sem zárta ki, hogy kés alá fekszik. "Nem viselhetem a kedvenc ruháimat, például amit az Oops I Did It Again című klipben hordtam. Nem érzem magam valami modernnek és ízlésesnek". 

"Tervezem, hogy bevállalok egy mellkisebbítést. Akkor semmi akadálya nem lenne a fantasztikus cuccok felvételének! A következő show-mon ezeket szeretném viselni. Tudom, hogy szexi cicim van, de olykor akadályoz!" - mondta el a Daily Star-nak korábban

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.