A sztár rossz viszonyban van a melleivel

Dögös fotók - Britney: Tudom, szexi a cicim, de útálom!

Amolyan szeretem-gyűlölöm viszonya van Britney Spears-nek a melleivel - A popsztár útálja, hogy nem fér bele korábbi fellépőruháiba. Ezért még le is kisebbítené a kebleit!

Nézze meg! Ebbe a ruhába akar beleférni Britney! képgaléria

2009.01.09 10:32ma.hu

Ha már nagyobb van neki, szívesen kipakolja, mint tette azt nemrég a 27. születésnapi ünnepségén is New York-ban. Kevesen voltak, akik nem az énekesnő kebleit figyelték...

Mostanság azonban szívesebben hordana szűkebb holmikat Britney Spears.

Elmondása szerint nagyon szeretne beleférni korábbi fellépőruháiba, de méretes keblei miatt erre nincs mód.

Dögös: Britney az Oops I Did It Again klipjében

"Amolyan szeretem-gyűlölöm kapcsolatom van a melleimmel - nyilatkozta a Daily Starnak. - Most éppen útálom őket. Kisebbeket szeretnék!" - szögezte le.

A szőke sztár azt sem zárta ki, hogy kés alá fekszik.

"Nem viselhetem a kedvenc ruháimat, például amit az Oops I Did It Again című klipben hordtam. Nem érzem magam valami modernnek és ízlésesnek".


"Tervezem, hogy bevállalok egy mellkisebbítést. Akkor semmi akadálya nem lenne a fantasztikus cuccok felvételének! A következő show-mon ezeket szeretném viselni. Tudom, hogy szexi cicim van, de olykor akadályoz!" - mondta el a Daily Star-nak Britney.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.