A sztár az újévre is átviszi a gondokat!

A jó, a rossz és Britney Spears!

Felemásra sikeredett a 2008-as éve: mikor már nem tudott több botrányt okozni, jó útra tért. Kedvenc botrányhősnőnk, Britney Spears balszerencséjére áthozta az újévre a gondokat.

Britney újra csúcsformában- méretes keblekkel! képgaléria

2008.12.30 17:40rtlbulvar.hu

Bár Kevintől már 2007-ben elvált, a gyerekeket csak idén helyezték véglegesen az apa felügyelete alá. Így a szőkeség szomorúan konstatálta, hogy 2008-ban már csak háromszor lehet anya egy héten – ugyanis ennyi láthatási jog illeti meg ezentúl. Persze ahogy minden napra jut egy mese, úgy Spears kisasszonynál minden évre jut egy válás is. 

A pop pórul járt hercegkisasszonya állítólag egy Adnan Ghalib nevű paparazzinak esküdött örök hűséget, de amilyen gyorsan kimondta az igent, olyan gyorsan a nemet is. Tiszavirág életű szerelmüket csak egy állítólagos szexvideó őrzi, amit a pénzéhes ex néha megszellőztet, majd riadót fúj, és visszakozik. 

Így történhetett meg, hogy a felvételt még senki sem látta, de Adnan már ebből a hírmorzsából milliomos lett. Botrányokból 2008-ban sem volt hiány, Britney az év első felében több időt töltött a kórházban, mint otthon. Hol tudatot módosított, hol csak egyszerű dühkitörése volt – ott pusztította az agysejtjeit, ahol csak érte. 

Egy alkalommal ruhát próbált az egyik legmenőbb divatüzletben, de a próbafülkében elfelejtette visszavenni a ruháit, és anyaszült meztelenül, anyázva riogatta a vásárlókat. Ezek után senki sem csodálkozik azon, hogy pár hét múlva az énekesnővel levélben közölte a bíróság, hogy hivatalosan is beszámíthatatlan. 

Mérgében gyorsan szétvert néhány autót és egy-két paparazzit – Oscar-díj esélyes alakítását azonban a jogsija bánta.

A május jelmondata akár a „Nem ciki a szex az ex-szel” is lehetne, hiszen a pajkos kis Britney gondolt egy merészet, és egy álmatlan éjszakán feltárcsázta gyermekei apját. Az ártatlan beszélgetést végül hangos nyögések váltották fel, amikor Kevinnel felidézték a telefonban a régi szép éjszakákat. 

Csoda, ha a pophercegnő másnap kisimult arccal ébredt, és újra terveket szőtt a jövőről? Az álmodozásnak meg is lett az eredménye, mert sikerült visszakönyörögnie magát egykori produceréhez, a szó minden értelmében. A közös munka gyümölcse végül nem gyerek lett, hanem egy album, de ez is szép teljesítmény, tekintve az elmúlt évek kudarcait. Britney villámgyorsasággal kúszott fel újra a slágerlisták élére, és mire elérkezett az MTV Music Awards, a sztár testileg is újra csúcsformában volt. 

Boldogságát anyja, Lynne árnyékolta be, aki ősszel jelentette meg botránykönyvét, amelyben lerántotta a leplet a saját lányáról. Az őrült asszonyság állítja, hogy lánya már 14 évesen, egy 18 éves focistával elvesztette ártatlanságát, 15 évesen, első albuma felvételekor próbálta ki először a kábítószert, 13 évesen pedig már részeg is volt. Az talán még mindig nem esett le neki, hogy ezzel saját magát is jól beégette. 

Az újjászületett Britney ennek ellenére megállíthatatlannak tűnik, maga az egyszemélyes száguldó cirkusz – talán nem véletlen, hogy új albuma is ezt a címet viseli. A lemezt promotáló turné jövőre indul, addig mindenki imádkozzon, hogy a sztár épségben vészelje át az addig hátralévő időt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.