A popsztár exével kezdett volna?

Képek: Britney-nél jó a belátás - Mégis újra dobták!

Merész ruhákban jár mostanság Britney Spears, legyen szó akár buliról, akár a hétköznapokról - A hírek szerint az énekesnőt ismét ejtették, ráadásul ugyanaz a pasi.

Britney merész ruhákban mutogatja magát... képgaléria

2009.01.06 10:25ma.hu

Britney Spears egy átmeneti, visszafogott időszaka után újra a lenge ruhákat részesíti előnyben - A minap több fotósorozaton is megörökítették.

A szőke popsztárt szemmel láthatóan nem izgatta, hogy melltartó híján nem túl elegánsan mutatnak keblei a mély kivágású blúzban - bár valószínű, hogy a pasikat ez még kevésbé zavarta.

Kevin a röplabdás lányt kísérgeti - Fotó: socialitelife

A szórakozóhelyen készült képek tanúsága szerint pedig ismét kérdéses, hord-e egyáltalán bugyit, amikor bulizni megy. Egy biztos, a szoknyája alá csak az nem láthatott be, aki nem is akart!

Lehetséges, hogy Britney pasiszerzés céljából dobja be újra magát, a hírek szerint ugyanis nemrég kudarcot vallott egy szép terve. Az énekesnő állítólag arról álmodozott, hogy ismét összejön exférjével, Kevin Federline-nal, akitől két kisfia is született.

Komoly erőfeszítéseket is tett azért, hogy kapcsolatukat helyreállítsa, egy ismerőse szerint Britney és Kevin még szakértő segítségét is igénybe vette, hogy tanácsokat adjon nekik.

A jelek szerint azonban a volt párja mégsem gondolta komolyan az újrakezdést. Korábban is mutatkozott már Victoria Prince röplabdasztárral, meg is örökítették őket kettesben.

S mostanában is a szőke leányzóval tűnt fel, emiatt Britney állítólag teljesen kibukott. Federline-t nem hatotta meg a dolog, minderre úgy reagált, hogy miután már elváltak, Britney igazán nem szólhat bele abba, mit csinál...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.