A sztárnál megint nem stimmel valami...

Fotók - Britney Spears megőrült? - Turnéra cipelné kisfiait!

A pophercegnő újra csinos és visszaküzdötte magát a pop-palettára, mégis újra foghatják fejüket a munkatársai! Britney turnézni sem hajlandó úgy, mint eddig...

Britney csúcsformában készül a turnéra! képgaléria

2009.02.03 10:25ma.hu

Komoly lelkifurdalás bánthatja Britney Spears-t, mert a popsztár igen meglepő kijelentéssel állt elő! Az énekesnő turnéja jövő hónapban indulna, ám ő azzal fenyegetőzik, hogy az egészet elhalasztja.

Az ok: a két kisfia. Britney állítólag ragaszkodik hozzá, hogy Sean Preston és Jayden James vele mehessen, legalább az Amerikában tartandó koncertekre!

Az egykori házasok, Kevin és Britney

A popsztár már el is intézett mindent ezügyben, volt férjével, Kevin Federline-nal, akire a bíróság a gyerekeket bízta, megegyeztek, hogy a férfi vele tarthat a turné amerikai állomásain és magukkal viszik a fiúkat.

Emiatt Britney házat bérelt Los Angeles-ben, New Jersey-ben és New Orleans-ban is. Természetesen nemcsak Sean-nak és Jayden-nek, hanem Federline-nak is fedezné a napi költségeit.

A páros egyetértése ellenére az ügyvédek elégedetlenek a döntéssel, mert Kevin és Britney nem avatták be őket a terveikbe.

Britney Spears-nek az Egyesült Államokban több, mint harminc koncertje lesz, később pedig Európában, Angliában turnézik tovább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.