És ez még csak a kulisszák mögött van!

Szexi képek- Britney bikini felsőben rázza és tekeri magát!

Britney Spears már nem szorul masszív retusálásra. Elég csak ránézni ezeken a kulisszák mögött készült felvételeken, melyeket a honlapján, a BritneySpears.com-on tett közzé.

Britney Spears a kulisszák mögött készült felvételeken! képgaléria

2009.01.29 16:30ma.hu
Fotó: BritneySpears.com/Egotastic

A fotók a márciusban induló, „The Circus: Starring Britney Spears” nevű turné egyik Los Angeles-i próbáján készültek. 

A tavaly ilyenkor még pszichés és fizikális gondokkal küzdő énekesnő melegítő alsóban és bikinifelsőben rázza, tekeri, csavarja magát. 

A felvételek nem éppen csúcsminőségűek, de Britneyn nem találhatunk kifogásolnivalót. A hasa maga a megtestesült fitnessz reklám gondosan kidolgozott formáival, és egyéb testtájait se érheti kritizáló megjegyzés. 

Az énekesnő édesanyja, Lynne nemrégiben elmondta, hogy Britney mostanában tulajdonképpen boldog, imádja a srácait, a munkáját, de valami mégis hiányzik az életéből: régi magabiztossága. 

Pedig nincs oka kételkedni magában, régi külsejét már visszanyerte és hosszas mélyrepülése után új albuma, a „Circus” már a megjelenés hetében 505 ezer példányban kelt el az USA-ban, az első helyen landolva a Billboard 200-as listáján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.