Megírja rögös életét a popdíva!

Megjött Britney Spears munkakedve- 14 millió dollárért meséli el életét!

A karrier fontos dolog, tudja ezt az énekesnő is. Mivel azonban kéne egy plusz kosztpénz is, hát megírja rögös életének történetét, hátha könyv formájában is érdekel valakit az, hogy miért ölte majdnem meg magát!

Van miről írnia! Így festett Britney fénykorában! képgaléria

2009.01.22 16:20ma.hu
Britney kamerák kereszttüzében!

Magasra csapott Britney Spears munkakedve, hiszen szent elhatározása volt, hogy idén visszatér a legnagyobb sztárok közé! Világ körüli turnéja után új kihívás várja, egy könyv!
 
Az énekesnő csatlakozik pályatársaihoz, akik könyvírásra adták a fejüket, de Britney nem gyerekmesét akar kiadni. A neves amerikai blogger, Perez Hilton kiderítette, hogy az énekesnő már tárgyalt néhány irodalmi ügynökkel és rátalált az igazira, arra, aki a legtöbbet ajánlotta művéért. 

A kétgyermekes anyuka ugyanis életútját meséli majd el egy bérírónak, és mivel ez nagyon nehéz munka, hát le is gombol a kiadótól 14 millió dollárt. 

A hírek szerint Britney saját naplójának bejegyzéseit is bemásolják a könyvbe, így még személyesebbé teszik azt a rajongók számára. – írja a Kiskegyed.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.