A sztár elárulta, megcsalta-e Jolie-val az exét!

Képek - Brad Pitt: Jen-t belekényszerítették ebbe az egészbe!

Először nyilatkozott a Jolie-Aniston háborúról - Brad Pitt a W magazinnak azt is elárulta, hogy megcsalta-e volt nejét, Jennifer-t.

Régi szép idők: Jennifer Aniston és Brad Pitt boldogsága képgaléria

2009.01.08 11:15rtlbulvar.hu

Az elmúlt hónapokban egyre-másra jelentek meg a sajtóban olyan hírek, amelyek azt sugallták, hogy Brad Pitt életének két meghatározó asszonya, Jennifer és Angelina utálják egymást.

Sőt, nemrég maga Jennifer nyilatkozta az egyik újságban, hogy amit Angelina művelt, az nem volt fair.

Brad úgy döntött, hogy először és utoljára elmondja a teljes igazságot az üggyel kapcsolatban.

Brad Angelina mellett találta meg a boldogságot

- Nézzék, Jen egyszerűen imádnivaló. Csak belekényszerítették ebbe a szerepbe, és eljátszatják vele az Angie vs. Jen háborút. Ez olyan mű. Tartom a kapcsolatot Jennel, hiszen ő az életem része, és fordítva: én is része vagyok az övének. Ilyen az élet, emberek - olvasható a W magazinnak adott interjúban.

A sztár azt is elárulta, hogy szó sincs megcsalásról, hiszen Jenniferrel már válófélben voltak, amikor Angelina és ő 2005-ben egymásba szerettek.

- Sokan képtelenek felfogni, hogy csaknem egy évig forgattuk a Mr. És Mrs. Smith-t. Még akkor is tartott a forgatás, amikor Jen és én már elváltunk. Tehát az, hogy mi a forgatáson szerettünk egymásba, nem jelent semmi rosszat. Nem volt semmilyen megcsalás. Büszke vagyok arra, ahogy kezeltük ezt az egészet. Igazán tisztességesen oldottuk meg - véli a sztár.

Brad és Jen 2000 nyarán házasodott össze, és 2005-ben váltak el végleg az útjaik.

Brad és Angelina még nem házasok, annak ellenére, hogy esküvőjük tervezett időpontját hétről hétre beharangozzák a bulvársajtóban. A sztárpár három közös és három örökbefogadott gyereket nevel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.