Vagyonos lett az elhunyt sztár gyermeke

Képek - Döntöttek: Heath Ledger kislányáé apja minden vagyona!

A januárban elhunyt Heath Ledger kislánya örököli apja minden vagyonát - jelentette be a filmszínész apja egy ausztrál napilapban.

Íme Heath Ledger lánya, Matilda: tiszta apja... képgaléria

2008.09.30 12:00MTI

Az ausztrál származású Heath Ledger még kislánya, Mathilda Rose születése előtt, 2003-ban készített egy végrendeletet, amelyben mindenét szüleire és három lánytestvérére hagyta.

A Brokeback Mountain és A sötét lovag sztárja januárban véletlen gyógyszertúladagolás következtében örökre elaludt New York-i lakásában.

Heath Ledger, a papa itt még pici lányával...

Apja, Kim Ledger vasárnap megjelent nyilatkozatával egyértelművé tette, hogy a család döntése alapján minden pénzt a kétéves Mathilda kap.

A gyászoló apa a The Sunday Timesban közölt interjúban hangsúlyozta, hogy a kislány anyja, Michelle Williams a híresztelésekkel ellentétben semmiféle követelést nem támasztott az örökséggel kapcsolatban.

A színész és Williams még 2007 szeptemberében felbontották eljegyzésüket.

Az öt éve írt végrendelet 145 ezer ausztrál dollárról (közel 20 millió forint) szólt, viszont a színész vagyonát több mint húszmillió ausztrál dollárra (2,7 milliárd forint) becsülik - állította az újság.

A végrendelet végrehajtásával megbízott Mark Dyson nem volt hajlandó elárulni, hogy tulajdonképpen mennyit is örökölt Mathilda.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.