Michelle Williams fél

Képek - Heath Ledger kísért a volt nejénél?

A világ egyik legegyedibb személyiségű színészeként tartották számon Heath Ledgert, ezért nem meglepő, hogy halálában sem lett hétköznapi.

Ritka képek az elhunyt Heath Ledger-ről képgaléria

2008.04.28 17:00netbulvar.hu

A világ egyik legegyedibb személyiségű színészeként tartották számon Heath Ledgert, ezért nem meglepő, hogy halálában sem lett hétköznapi. Volt mennyasszonya, Michelle Williams azt állítja, hogy Heath szelleme kísérti éjszakánként.

Sokszor ébred olyan hangokra, mintha valaki a bútorokat tologatná. Sőt, egykori szerelme beszél is hozzá, egyfolytában a bocsánatáért esedezik, amiért nem segített tovább felnevelni közös lányukat. Valamint mindig üzen Matildának, hogy tudja, szereti a papája.

Ledger a lányának is üzen?

A barátai szerint a színésznő képtelen túltenni magát Ledger tragikus elvesztésén. Az elmúlt hetek állítólagos jelenései pedig csak rontottak a kedélyállapotán.

Sápadt és alig eszik, bár szomorúságát próbálja titkolni lánya elől, így csak a szobája magányában zokog esténként.

Ezért nem alszik eleget, így nem csoda, hogy azt képzeli, hogy egy szellem járkál nála. De másokra is nagy hatással lesz Heath egy másik halál utáni megjelenése.

A sötét lovag-ban olyan ördögien alakítja Batman ellenfelét, a Jokert, hogy nehéz lesz nem utálni. A tesztvetítésen résztvevők szerint annyira gátlástalanul gonosz, hogy képtelenség egy cseppnyi szimpátiát is tanúsítani az irányába.

Ezt pedig sokaknak nehéz lesz megélni, hisz eddig imádták Ledgert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.