Megszólalnak az elhunyt sztár barátai

Heath Ledger évek óta álmatlanul vergődött! - Képek

Sokáig hallani sem akartak a nyilvánosságról a pár hete elhunyt sztár barátai és hozzátartozói - Most mégis úgy döntöttek, hogy elmondják a színésszel kapcsolatos gondolataikat.

Ritka képek az elhunyt Heath Ledger-ről képgaléria

2008.03.17 17:00netbulvar.hu
Heath Ledger és Michelle

Sokáig hallani sem akartak a nyilvánosságról a pár hete elhunyt sztár, Heath Ledger barátai és hozzátartozói. Most mégis úgy döntöttek, hogy elmondják a színésszel kapcsolatos gondolataikat.

Azt mondják, ezzel tiszteletüket szeretnék leróni a nagyszerű tehetség előtt. Michelle Williams, Heath volt felesége például elmesélte, hogy amikor megismerkedtek, már akkor is álmatlansággal küzdött a tragikus sorsú színész. "Folyton vibrált, rengeteg energiája volt" – nyilatkozta.

Ledger Naomi Watts-szal

Naomi Watts is megtörte a hallgatást. A színésznőt nagyon jó barátság fűzte a sztárhoz, ezért nehezen tudja feldolgozni, hogy már csak múlt időben beszélhet Ledgerről.

- Mindig megérintett, ha láttam. Rendkívül elven volt a színészi játéka. Erre csak az igazán nagyok képesek – mondta megrendülten.

Halála óta rengeteg híresség rótta le kegyeletét Heath Ledger előtt. A tragédiával kapcsolatban megszólalt többek között Daniel Day-Lewis, Mel Gibson és Nicole Kidman is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.