Nem vallott Mary-Kate

Képek - Mit titkol? Az Olsen-lány hallgat Heath Ledger ügyében!

A sztár ikerpár egyik tagja, Mary-Kate Olsen volt Heath utolsó barátnője - A színész halála előtti napokban is randizgattak, a lány mégis megtagadta a vallomást Ledger halála ügyében.

Ritka képek az elhunyt Heath Ledger-ről képgaléria

2008.08.06 09:30rtlbulvar.hu

Több, mint gyanús az, amit Mary-Kate Olsen művel. A színésznőt is beidézték tanúnak Heath Ledger halála kapcsán, ám ő nem hajlandó vallani.

Az pedig, hogy nyíltan visszautasítja a tanúskodást, még inkább okot ad a gyanúra.

Az Olsen-lány és Ledger: randizgattak...

Mary-Kate és Heath nem sokkal a színész halála előtt kezdett randizni. Mikor a házvezetőnő és a masszőr megtalálta a sztár holttestét, akkor is őt hívták fel először.

Az Olsen lány épp Kaliforniában tartózkodott akkor, ezért a testőreit és rohammentőt küldött maga helyett a helyszínre.

- Már tájékoztattuk a rendőrséget, az ügyfelem mindent elmondott, amit tudott. A valóság az, hogy Olsen kisasszony semmit sem tud Mr. Ledger gyógyszerfogyasztásáról - nyilatkozta a szőkeség ügyvédje.

Ha a lány valóban nem tud érdemi információkat az esetről, akkor még különösebb, hogy miért nem hajlandó felkeresni a nyomozókat, hogy válaszoljon néhány kérdésre.

Michelle Williams, a volt feleség és Heath

Michelle Williams, Heath volt neje önként ajánlkozott tanúnak, és az összes megszólaltatott, beleértve az orvosokat és a takarítónőket is, készségesen vallott az ügyben.

A boncolási jegyzőkönyv szerint két fajta fájdalomcsillapítót találtak Ledger gyomrában. A halálát bizonyítottan ezek okozták.

A nyomozást azért indították meg, mert a gyógyszereket egészen biztosan nem orvosi rendelvényre váltotta ki a sztár.

A rendőrség jelenleg olyan nyomok után kutat, melyek segíthetnek megtalálni azt a személyt, aki a fájdalomcsillapítókat a színésznek adta.

Hogy Mary-Kate miért hallgat az eset kapcsán, azt egyelőre csak ő tudja...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.