Michelle Williams újra nyilvánosság előtt!

Heath Ledger után az élet

A tragikus hirtelenséggel, 28 évesen elhunyt színész halála mindenkit megrázott. A legjobban természetesen a családját, Heath-nek ugyanis született egy kislánya Michelle Williams-szel való házasságából. A színésznő a tragédia után először lépett a kamerák kereszttüzébe.

2008.05.25 16:30rtlbulvar.hu

A 27 éves színésznő a Cannes-i filmfesztiválra látogatott el. Aranyszínű Chanel-ruhát viselt, és ragyogóbb volt, mint valaha. A sztár új filmje, a Wendy und Lucy kapcsán tett látogatást Cannes-ba. 

Az alkotást a napokban mutatták be a nyilvánosság előtt. Michelle nagyon hallgatag volt, de ez érthető a történtek után. A színésznő képviselője azonban nyilatkozott a sajtónak. – Megpróbálja túltenni magát rajta, de nagyon nehéz. Minden tiszteletet megérdemel ez a nő – mondta a képviselő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.