Paul McCartney titkos viszonyai

Heather Mills: Paul három nővel randizik egyszerre

Heather Mills kigúnyolta volt férje Sir Paul McCartney új barátnőit. Flegmán a legjobbakat kívánta a szerelmi sokszögnek , majd hozzáfűzte szerinte három különböző barátnőnek kívánhat szerencsét.

Képek a összeomlott házasságból képgaléria

2008.04.11 15:50ma.hu

 Heather Mills korábbi modell a minap ex-férje barátnőin gúnyolódott. Az elhagyott feleség elmondta, a válási papírok arról szóltak, hogy McCartney magányosan tengeti napjait, holott három különböző barátnőt is láttak az egykori gombafejű sztár mellett. 

- Úgy gondolom Paul három különböző barátnőt tart. Úgyhogy a legjobbakat kívánom a lányok közül mindegyiknek, győzzön a jobbik - viccelődött Mills

McCartneyt nemrég kapták lencsevégre egy romantikus nyaraláson. Akkor a zenész éppen egy amerikai örökösnő, Nancy Shevell társaságát élvezte a Karib-szigeteken. Majd Rosanna Arquette színésznővel és Tanya Larrigan korábbi olimpiai lovassal látták intim közelségben. A zenész felfogadta Fiona Shackleton ügyvédet, hogy tisztázza őt a vádak alól, amit volt felesége terjesztett róla.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.