Az elhunyt színészre hasonlít a gyerek!

Képekben a kis Matilda: Heath Ledger köszön vissza a kislányában!

Szépen cseperedik a tragikus körülmények között elhunyt sztár, Heath Ledger kislánya - Matildán egyre jobban látszik, hogy tiszta apja...

Képekben az elhunyt Heath Ledger kislánya, Matilda! képgaléria

2008.09.17 11:27ma.hu

Lencsevégre kapták a fotósok Matilda Ledger-t, amint éppen édesanyjával és a szomszédjuk kutyájával sétálgat.

A kétéves kislányról legutóbb világhírű édesapja, Heath Ledger váratlan és felfoghatatlan halála kapcsán hallhattunk.

Heath Ledger a kicsi Matildával

Matilda anyja, Michelle Williams színésznő akkor már nem élt együtt a sármos sztárral, de kapcsolatuk mindvégig baráti maradt.

Michelle, akit igencsak megviselt egykori kedvese tragédiája, még csak most tölti be 28-ik életévét.

Kislányával és szomszédjukkal fotózták le a minap Brooklyn-ban. A képeken jól látható, hogy a kis Matilda szinte teljesen az édesapja vonásait örökölte.

Ledger nagyon szerette a lányát, őt semmiképpen sem hagyta volna cserben - Éppen ezért halálakor a barátok nagyon kételkedtek abban, hogy a sikeres színész kárt akart tenni saját magában.

Mivel a fiatal Ledger nem készített végrendeletet, Matildára gyakorlatilag nem hagyott pénzt.  De a család szerencsére nem engedte, hogy a színész egyetlen lányát kisemmizzék.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.