Winehouse-nak ecstasy-t adtak?

Képek - Amy apja: Valaki drogot adott a lányomnak!

Az énekesnő talán még igen, de apja már nehezen bírja tovább - Amy Winehouse édesapja dühösen ígérte, megtalálja azt az embert, aki drogot adott így is súlyos beteg lányának!

Képekben: Amy Winehouse-t ismét kórházba viszik képgaléria

2008.07.30 16:48ma.hu

Hétfőn este újra kórházba szállították Amy Winehouse-t - A drogfüggő énekesnő rosszullétét állítólag egy nemrég kapott gyógyszer mellékhatásaként fellépő tünet okozta.

A kíntól rángatózó sztárra apja talált rá, ő értesítette a mentőket. Bár az orvosok szerint gyógyszerreakció váltotta ki a bajt, Mitch Winehouse-ban felmerült a gyanú: a lánya talán a bevett gyógyszerre ivott vagy szedett be valamit.

Amy az apjával - a sztár segítségre szorul

Mitch Winehouse meg van róla győződve, hogy egy, Amy körül legyeskedő férfi adott ecstasy-t az énekesnőnek, beletéve azt az italába. Ami - tekintettel a sztár egyre romló egészségi állapotára - akár végzetes is lehetett volna!

Miután az University College klinikán ellátták, Amy-t következő nap hazaengedték.

Winehouse azonban sajnos már nem először szorul orvosi segítségére az elmúlt hetekben - szülei növekvő aggodalommal figyelik lányukat, édesapja ha teheti, mindehová elkíséri!

Ez persze nem nagyon tetszik a popsztárnak, aki sajnos, eddig nem tudott kiláballni súlyos drogfüggőségéből.

Első alkalommal a múlt hónapban ájult el, látszólag minden előzmény nélkül. Azonnal kórházba vitték, ahol kiderült: a sztár komoly tüdő- és szívpanaszokkal küzd, melyek összefüggésben állnak a kábítószerezéssel.

Mitch Winehouse később a sajtóval is közölte, hogy Amy-nél a tüdőtágulat kezdeti tüneteit fedezték fel az orvosok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.