Az énekesnő megúszta, párja nem!

Képek - Mi lesz Amyvel? Férjét két évre a sittre küldték!

Több mint két év börtönre ítélték hétfőn Blake Fielder-Civilt, a botrányos életű brit soulkirálynő, Amy Winehouse férjét súlyos testi sértésért és az igazságszolgáltatás munkájának tudatos akadályozásáért.

Amy és Blake: Mikor még minden rendben volt képgaléria

2008.07.22 09:30MTI

Blake Fielder-Civil - több társával együtt - erősen drogos és alkoholos állapotban két éve vert össze egy londoni kocsmárost, majd megvesztegetéssel és fenyegetésekkel megpróbálta rávenni áldozatát, hogy vonja vissza feljelentését.

Az eljáró koronabíróság hétfőn 27 havi szabadságvesztést rótt ki Fielder-Civilre, aki már kilenc hónapja vizsgálati fogságban ül.

Amy Winehouse és férje, Blake

A bíróság három másik elkövetőt is elítélt, 40 héttől 33 hónapig terjedő elzárásra. A meglehetősen súlyos ügyben az ötszörös Grammy-díjas Winehouse is megjárta a rendőrséget, a szemtanúk megvesztegetési kísérletének gyanújával, de ellene végül nem emeltek vádat.

A súlyosan drogfüggő énekesnőt nemrég kórházban is kezelték a kábítószerezéssel összefüggő, komoly tüdő- és szívpanaszokkal.

A brit bulvársajtó "közeli ismerősökre" hivatkozva egy ideig azt híresztelte, hogy Winehouse tbc-s, de ezt végül cáfolták.

A 24 éves énekesnő június végén meglehetősen jó formában lépett fel azon a szuperkoncerten, amelyet a londoni Hyde Parkban rendeztek a 90 éves Nelson Mandela volt dél-afrikai elnök köszöntésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.