Mi történt a meleg sztárral?

Hoppá: Lánykérésre készül Lakatos Márk!

Lakatos Márk sosem csinált nagy titkot abból, hogy a lányok helyett őt inkább a fiúk érdeklik, így aztán most meglepetésként jött a hír: lánykérésre készül a stylist. Ráadásul nem is egyszer!

2013.06.18 16:05ma.hu

Eláruljuk: Lakatos Márk nem váltott preferenciát, a magánéletében továbbra is minden a megszokott mederben halad, a képernyőn azonban új szerepben tűnik fel a népszerű stylist. Az Én is szép vagyok és az Én is karcsú vagyok című átalakító show-k után újabb fába vágja a fejszéjét: szerelmespároknak segít megtenni a Nagy Lépést, no meg persze elvezetni őket az odáig vezető úton.

A sorozatban bemutatkozó 12 páros között van olyan, akiknél színt kell csempésznie az ellaposodott hétköznapokba, másoknál csak épp egy kevés inspirációra van szükség, hogy a jóból tökéleteset faragjon.

Fotó: freedigitalphotos.net

A lányok a sorozat folyamán megtanulják, hogyan lehetnek még nőiesebbek, a fiúk pedig elsajátítják az udvarlás tudományát, hogy igazán stílusosan vegyék le lábukról szívük hölgyét. A végső lépés természetesen a lánykérés lesz, amire nem mindegy, milyen válasz érkezik! Márk segítségével a párok szépészeti beavatkozásokon és kezeléseken vesznek majd részt, különleges randevúkban és sok lelkizős beszélgetésben lesz részük, amikor pedig elérkezik a lánykérés ideje, segít a menyasszonyoknak az álomruha kiválasztásában és a fiúknak a könnyfakasztó kérdésfeltevésben.

Én is menyasszony vagyok: június 19-től a TV2-n!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.