Lehet még újat mutatni a szakmában...

Lakatos Márk nagy dobásra készül!

Normann Gábor és Lakatos Márk a pénteki Cool Live stúdiójában Horváth Évának elmesélték, milyen közös munka hozat őket újra össze, illetve hogy mivel szeretnék meglepni a magyar divat világában dolgozókat.

2010.03.08 17:30cool tv

A divat állandóan változik, minden szezonban valami újat kell mutatnia a tervezőknek, ez nem könnyű feladat. Ennek okán láthatunk gyakran viselhetetlen ruhadarabokat a kifutón, de ezeket művészi alkotásoknak kell tekinteni, olyan daraboknak, amiken kiélheti egy-egy tervező a kreativitását.

- Ha hordhatatlan ruhákat tesznek a kifutóra, az nem azért van, mert azt kell felvenni, hanem mert attól elájulsz, azt mondod micsoda divatház és micsoda fantasztikus tervező. Ezután bemész a boltba és megveszed a parfümöt, táskát, vagy kendőt - mondta Lakatos Márk a Cool Live-nak.

A mostani kooperáció során a két divatguru olyan bulit szervez, amiben nem lesz divatbemutató ugyan, de bűntények és tetthelyek igen. A party a divat áldozatainak szól, ezt szolgálják a különböző rendőrségi helyszíneket utánzó pontok. Mivel a kezdeményezés kimondottan a divatszakmában dolgozóknak született meg, minden alkotónak egy-egy fotót kellett küldenie a mostani munkájáról, amit a szervezők az est folyamán ki is vetítenek majd.

- Egymás munkáit nézhetik az emberek, ami szerintem azért is jó, mert én például három éve nem voltam itthon, és most nézem az új fotósok, sminkesek és fodrászok munkáit, és mintha a Vogue-ot nézném, sőt - mondta Normann Gábor a Cool Live-nak.

Az új nemzedék nem is akármilyen alkotásokat készít, amik a külföldi versenyben is megállják a helyüket, a fiúk ezt szeretnék megmutatni a szakmának, hogy egymás munkáit ismerjék és elismerjék a divat követők, nem is akár milyen módon bemutatva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.