Ölelgeti a hölgyeket a stylist

Belekötöttek: miért simogat Lakatos Márk?

Az önmagukkal elégedetlen hölgyeknek ad tanácsot a korábban megasztárokat is öltöztető Lakatos Márk - A stylist-ot azonban nem egy kritika érte, amiért öleli, simogatja a szereplőket.

2009.11.19 19:25ma.hu

A Szeretem a testem hölgyszereplői azért kerültek a műsorba, mert elégedetlenek magukkal, és a show keretein belül igyekeznek megszabadulni a testükkel kapcsolatos gátlásoktól.

Ebben Lakatos Márk stylist is igyekszik segítségükre lenni. Tanácsokat ad, hogyan öltözzenek, hogyan hozhatják ki magukból rafináltabb sminkkel és ruházkodással a legjobbat. Márkot felháborítja, hogy sokan támadják, amiért néha megöleli, megsimogatja a hölgyeket. Internetes naplójában védte meg magát.

Soma és Márk a casting-on

Elmondta: az érintésnek igenis fontos szerepe van az emberek között. A műsor hőseinek nagy szükségük van a kedvességre és biztatásra, ez érintés nélkül hiteltelen lenne.

Lakatos Márk úgy véli, azért is választottak meleg férfit műsorvezetőnek, mert a nők egymásban nem bíznak, egy heteroszexuális férfi előtt pedig szégyenlősek lennének - mondta el a stylist a Terefere magazinban.

A Szeretem a testem produkció évek óta nagy sikerrel futott Angliában és az Egyesült Államokban is, míg a közelmúltban hazánkban is képernyőre került.

Nálunk is nagy érdeklődés fogadta a műsort, melynek célja, hogy az önbizalomhiánnyal küzdő nőknek bebizonyítsa: a szépség belülről fakad, képesek plasztikai beavatkozás nélkül is megszépülni.

A castingokon az énekesnő Soma és a produkció későbbi házigazdája, Lakatos Márk is részt vett.

Mint kiderült, megdöbbentő élmény volt számukra az, hogy a casting során, a jelentkezők mennyire csúnyának, esetlennek, kövérnek vagy éppen öregnek látták magukat.

Soma elárulta: sokszor olyan érzése volt, mintha a hölgyek egy elvarázsolt kastély torz tükreiben nézegetnék magukat, és erre a hamis képre alapozva rombolnák le maradék önbizalmukat is.

Lakatos Márk stylist egyébként néhány héttel ezelőtt, nagyjából a műsor elindulásakor öntött tiszta vizet a pohárba: bevallotta, hogy homoszexuális.

Azt azonban, hogy sok képernyős és közszereplő titkolja másságát, valahol érthetőnek tartja. Sokan félnek attól, nem lesz akkora sikerük, ha elárulják a dolgot.

Ha valaki zenész, tarthat tőle, hogy kevesebb lemezt ad el, mert például a gyerekek szülei nem engedik, hogy egy meleg muzsikus albumát megvegyék - vélekedett Lakatos Márk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.