"Érthető a homoszexualitás titkolása"

Lakatos Márk is vállalta - máig kap durva beszólást

Több hazai hírességről is köztudott bizonyos berkeken belül, hogy saját neméhez vonzódik, de sokan nem vállalják ezt fel. Steiner Kristóf és Lakatos Márk most arról beszélt, milyen okok állnak mögötte.

2009.11.10 12:30

A Viva tv egykori műsorvezetője sosem csinált titkot abból, hogy homoszexuális - Amikor egyszer egy újságíró rákérdezett, Steiner Kristóf el is mondta az igazat.

Úgy véli, minél többen vállalják ezt, annál több fiatalnak segítenek abban, hogy ha ugyanígy érez, ne húsz év múlva, házas, gyermekes emberként kelljen úgy döntenie: nem bírja tovább, és akkor akarjon új életet kezdeni - mondta a sztár a Napi Ásznak.

Steiner Kristóf szerint a hazai sztárok közül sokan félnek, hiszen attól kezdve, hogy valaki felvállalja önmagát, az újságokban megjelenő cikkek erről fognak szólni.

Mindenki maga dönti el, hogy akarja-e ezt vagy sem - fogalmazott a Napi Ászban a szőke sztár, akinek saját bevallása szerint könnyebb az élete, amióta beismerte másságát.

A napokban vallott színt Lakatos Márk stylist is, aki szerint érthető a homoszexualitás titkolása bizonyos embereknél, akik közszereplők.

Sok képernyős, énekes fél attól, hogy nem lesz akkora sikere, mint lehetne. Előfordulhat, hogy kevesebb lemezt adnak el, mert például a gyerekek szülei nem engedik, hogy egy meleg énekes albumát megvásárolják - vélekedett a Napi Ászban Lakatos Márk.

Hozzátette, meg lehet érteni, ha valaki azért nem árulja el magát, mert fél a megjegyzésektől, meg akarja kímélni magát. Még ő is nap mint nap szembesül a beszólásokkal - mondta el a Napi Ásznak a stylist.

Hogy mondta el Lakatos Márk? Tudja meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.