Hétköznapi nőkből, szexi, dögös bombázók!

Lakatos Márk a "Szeretem a testem" házigazdája

A "Szeretem a testem" műsorvezetője az ismert stylist, Lakatos Márk lesz, akitől cseppet sem áll távol a feladat, hiszen rengeteg sikeres produkcióban dolgozott, többek között a Megasztárban is.

2009.09.11 17:36ma.hu

A nézők szeme láttára változtatta át a versenyzőket hétköznapi nőkből, szexi, dögös bombázókká.

- "A VIASAT3-on induló, Szeretem a testem című produkció, nem csak egy átalakítós műsor. Itt ugyanis a külső változtatásokon kívül nagy hangsúlyt fektetünk a lelki egyensúly megtalálására is" - mondta Márk.

-"Célunk, hogy a tíz szerencsés kiválasztott hölgy visszanyerje az önbizalmát, kerüljön harmóniába a saját testével és vállalja azt. A munkám során számtalan olyan hírességgel dolgoztam együtt, akik nem voltak megelégedve a saját testükkel, és abban kérték a segítségemet, hogy olyan ruhákat adjak rájuk, amelyekben a színpadon palástolni tudják a számukra nem tetsző idomokat. Én minden esetben arra törekedtem, hogy elsősorban próbálják meg elfogadni magukat, és szeressék a saját testüket. Érdekes feladatnak tartom, hogy mindezt most átvihetem a hétköznapi nők öltözködésébe. Emellett persze elengedhetetlen az alkalomhoz illő frizura, és smink ."

Számos felmérés bizonyítja, hogy a hölgyek mindössze egy százaléka van megelégedve a saját megjelenésével, a többség szinte állandóan szorong, ha a tükörbe néz.

Rengetegen még a saját férjük előtt sem mernek levetkőzni, gátlásosak, ami a szexuális életüket is tönkreteszi. Sokuk úgy érzi, az élet más területén is - például munkavállalás - azért vallanak kudarcot, mert nem rendelkeznek tökéletes modellalkattal.

Márk és csapata azonban most véget vet az állandó szorongásnak, és életvidám, elégedett nőket faragnak a gyengébbik nem képviselőiből.

Az ő lelki és külső átalakulásuk azonban a tévénézőknek is sokat segíthet, hiszen egészen biztos, hogy számtalan lány önmagára ismer majd egy-egy szereplőben.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.