Megtalálják a jó lehetőségek

Lakatos Márk nem bánja, hogy megosztja az embereket

A stylist szerint sokan anélkül ítélik meg őt, hogy akár két szót is váltottak volna egymással, de nem sértődik meg ezen...

2010.07.18 18:53tabu.tv

"Általában nem szoktam sajnálkozni az életemben, mert azt gondolom, hogy engem megtalálnak a jó lehetőségek, és nagyon sokat kell bizonyítanom, mert az emberek rosszabbat, vagy mást gondolnak rólam, mint amilyen vagyok. Azt hiszem, hogy én egy nagyon megosztó személyiség vagyok, tehát anélkül, hogy megismernének az emberek vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz dolgokat váltok ki belőlük." - meséli a tabutv.hu riporterének Lakatos Márk, akinek semmi gondja sincs az előítéletes emberekkel, sőt!

A neves stylist azt mondja, hogy azért nem szokott sokat sopánkodni a fentieken, mert sokszor Ő is különösebb ismertség nélkül ítél meg embereket.

"Én is ilyen vagyok, viszont mégis azt mondom, hogy a sok negatív kritika ellenére megtalálnak a jó lehetőségek!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Lakatos Márk, aki azt sem bánja, hogy egy nagy divatváros helyett Budapesten él.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.