Újabb önbizalom-hiányos nőt alakít át a stylist

Lakatos Márk: 40 fölött is meg kell élni az életet!

Az Én is szép vagyok! című tv-műsor és Lakatos Márk stylist következő alanya Elek Anita, 39 éves fogászati asszisztens, aki 2 fiával és férjével egy igazán fiús családban éli mindennapjait.

Lakatos Márk visszafiatalította Anitát képgaléria

2012.05.29 16:29ma.hu

Anita fél a bűvös 40-től, sőt, olykor 49-nek érzi magát, pedig még csak 39 éves. Zavarják a kialakult mimikai ráncai, amelyektől szomorúnak és megfáradtnak tűnik az arca.

Korrigálásként szemhéjplasztikán esett át, a homlokráncait botoxszal kezelték, és hialuronsavas kezelést is kapott a plasztikai sebésztől.

Mivel a 39 éves anya rossz méretű melltartót visel, mint a hölgyek többsége, Lakatos Márk egy igazán csinos darabbal kápráztatta el, valamint az idei nyár slágerét, az alakformáló fürdőruhát próbáltatta fel vele, amely nem bikini, hanem egy igazán csinos egyrészes úszódressz.

Fotó: TV2 (A galériához KATT a képre!)


Sötét haja miatt Anita arca túl merevnek tűnt, mert a túl sötét szín igen erős keretet ad a bőrnek, és nem engedi élni a lágy vonásokat az arcon. Ezért egy merész, nagyon dögös hajszínre váltott a fiús anyuka: a vörösre.

A stylist-műsorvezető tapasztalata szerint a negyedik X után a nők többsége úgy érzi, hogy vége az életének, már semmi jó nem fog velük történni, pedig egyszerűen csak meg kellene élni a 40 feletti időszakot is, igazi, érett nőként. Érezzük jól magunkat a bőrünkben minden korban! – javasolja.

Én is szép vagyok! – szerda esténként 23.20-kor a TV2 műsorán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.