Lakatos Márk élő reklámja lett a TV2 sztárja

Jégkirálynőből vörös démon: új külsővel tért vissza Peller Mariann

Egy teljes hétre eltűnt a képernyőről Peller Mariann, a múlt héten az ÖsszeEsküvők összefoglalóiban csak Tillával és Majkával találkozhattak a nézők - ám pénteken egy teljesen új Mariannt kaphattunk vissza!

Új külsővel tért vissza Peller Mariann képgaléria

2011.11.07 13:29RedLemon

Különleges estén nyitotta meg kapuit a Lakatos Márk Makeover Szalon. A Vörösmarty téren, a kirakatban zenélt Fehér Balázs, a Carbonfools énekese a csapat gitárosával, valamint a szalon előtt Ladányi Andrea táncos-koreográfus különleges előadással nyűgözte le az érkezőket.

Lakatos Márk sok éves álmát váltotta valóra az üzlet megnyitásával. „Az elmúlt évek során a televíziós műsoraimban nagyon sok hölgyet és urat alakítottam ár. Egyre többen lettek, akik szerettek volna az élmény részesei lenni, ehhez már a televízió kevés volt. Ezért megálmodtam ezt a helyet, ahol exkluzív, de intim körülmények között szépülhetnek az arra vágyók. Az első vendégünk az édesanyám volt, akit négy éves korom óta öltöztetek különböző eseményekre” – árulta el Lakatos Márk.

Peller Mariann: ilyen volt, ilyen lett (Fotó: RedLemon)


Peller Mariann átalakulásával nyitottunk meg a szalont. Ő az, aki megtestesíti azokat a hölgyeket, akiket a későbbiekben várunk. Intelligens, érzékeny nő, akinek sok elvárásnak kell megfelelnie. Mi abban segítünk neki, hogy ezekben a helyzetekben magabiztos legyen, és mindig szeresse magát” – tette hozzá a népszerű és elismert stylist.

A TV2 műsorvezetője hatalmas változáson ment át, szőke frizuráját vörös fürtökre cserélte, bár magától sosem vállalkozott volna ilyen nagy átalakulásra.

Nagyon jó csapat vett „kezelésbe”. Nem csak arra figyeltek, hogy jól nézzek ki, hanem a lelkemre is, ami nagyon fontos, főleg ha egy ilyen átalakulásról van szó. Elégedett vagyok a végeredménnyel, bár először ódzkodtam a hajszínváltozástól. Nem nagyon szerettem volna, de Márknak határozott, komoly elképzelései voltak a külsőmet illetően. Végül ebben a vöröses hajszínben egyeztünk meg, ami nagyon tetszik. Egyre jobban kezdem a magaménak érezni, úgyhogy most egy ideig biztosan ilyen is marad a frizurám” – mondta Mariann.

Az eseményen Márknak és tulajdonostársainak, Hámori Barbarának és Tóth Hajnalkának olyan sztárok gratuláltak, mint Andy Vajna, Gryllusz Dorka, Tatár Csilla, valamint Fésűs Nelly. A vendégeknek Segal Viktor és Gianni készített különleges „makeover” falatkákat. Mivel Márk pezsgőlovag, ezért a jeles alkalmon mással nem is koccinthatott volna az ünneplő közönség, mint a buborékos itallal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.