Lakatos Márk Fluoritaként jelenik meg

Videó! Legófejjel készül a Mizu-parodista a zenei díjátadóra

Paródiának indult, de óriási sláger lett Lakatos Márk videójából, amelyben a népszerű Mizu című számot adja elő spanyol nyelven, természetesen legónak öltözve, legódíszletek között.

2011.06.10 16:29ma.hu / Tabu TV

A mai napig nem lehet igazán jó magyarázatot találni az okára, de Lakatos Márk stylist egy meglepő fordulattal máris a hazai zenei élet egyik legletöltöttebb alakjává avanzsált egy spanyol nyelvű zenei paródiával. Ráadásul már abban sem lehetünk biztosak, hogy paródia.

Ahhoz persze nem kell nagy logika, hogy kiderítsük, a Fluorita Lux művésznév az egyre közkedveltebb hazai tinisztár, Fluor nevére hajaz, a gyanút pedig bizonyossággá erősíti a művész első zenei alkotása, amely a "Ke tal?" címet viseli, de egyértelműen a Mizu című szám feldolgozásáról van szó.

A spanyol nyelvű számot már több mint 180 ezer ember nézte meg a legnagyobb videómegosztó oldalon, de Lakatos Márk nem áll meg: tovább fertőzi slágerével a magyarokat és persze a spanyolokat.

A divatmunkás a mai Viva Comet díjátadó gálára is egy extrém meglepetéssel készül egy lego hajkorona tekintetében. "Ha már egy ilyen könnyűzenei bombát dobtam a közéletbe, akkor természetesen a Cometre is úgy kell megérkeznem mint két kicsi lego, de legalábbis mint egy. Most ehhez készül éppen egy szuper titkos haj!" - nevet fel Lakatos Márk, aki a hajkoronája megmunkálása előtt azért még megpróbált választ adni minden jóérzésű magyar kérdésére: MIÉRT

"Egy óriási buli közepén elkezdtünk beszélni arról, hogy hogyan lehet egy magyar klipnek nyolc milliós letöltése. Aztán egyszercsak elkezdtem énekelni spanyolul a mizut és mindenkinek annyira bejött a Ke tal? Ke tal?, hogy egyből el is határoztuk, hogy megcsináljuk ezt klipben. Ez kifejezetten egy nagyon szűk költségvetésből készült klip volt, de sokan azt mondják, hogy tényleg jobb mint az eredeti!" - büszkélkedik legújabb gyermekével Lakatos Márk, aki a klip főszerepét játszó vizsláról és Fluor véleményéről is kulisszatitkokat árul el a felvételen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.