A tinisztár örül a politikai sikernek

Mizu?! Parlamenti beszólás lett Fluor számából!

Meglepődött, de örömmel fogadta Fluor Tomi, amikor megtudta, hogy már a Parlamentbe is "beszivárgott": felszólalásában Rétvári Bence államtitkár idézte a Mizu egyik elemét.

2011.04.19 10:29ma.hu

Nehéz megítélni, mennyire jelenti álmai netovábbját egy tinirappernek az, ha a Parlamentben idézik őt, mindenesetre Fluor Tomit igencsak meglepte a hír és örült a nagy sikernek.

Tegnapi felszólalásában ugyanis Rétvári Bence államtitkár azt találta mondani Schiffer András LMP-frakcióvezetőnek, hogy "kár, hogy az LMP és az MSZP a hétvégi tüntetésen összenőtt, mint két kicsi legó".

Igaz, nem teljesen szöveghűen adta vissza Fluor számát, mert ott nem összenövésre, hanem összeállásra biztat a rapper, mégis az utalás egyértelmű volt.

Fotó: fluortomi.hu

Az Új Ász által megkérdezett tinirapper még így is nagyon boldog volt, hogy már a legnagyobb állami intézményen belül is ő a téma, és rögtön felvetette, hogy talán jó lenne találkozni az őt idéző Rétvárival.

Úgy véli, hogy aki egy ilyen megszólalást a Parlamentben be mer vállalni, az csak nagyon jó fej lehet, ezért szíve szerint még egy CD-vel is megajándékozná - persze csakis személyesen!

Még több hír Fluor Tomiról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.