A második fordulóban is voltak fura figurák

Képek: Tizennégyre bővült a Csillag Születik versenyzőinek száma

A Csillag Születik3 zsűritagjainak másodjára sem volt könnyű dolga, nem azért, mert nehéz volt a sok tehetség közül választani, hanem mert igencsak kijutott nekik a rettenetből ismét. Szerencsére tehetségekre is bukkantak.

Nézze meg a Csillag Születik3 második továbbjutóit! képgaléria

2011.04.10 11:29ma.hu / RTL Klub

A Csillag Születik 3 második válogatójában előkerültek azok a versenyzők, akik valahol hallották a régi mondást: kutya és gyerek biztos siker - néhányuknál az sem jelentett problémát, hogy nem találtak kutyát, megtette helyette a sólyom vagy egy hatalmas kígyó is. A zsűrit nem sikerült sem nekik, sem a kutyásoknak meggyőzniük, pedig ha úgy vesszük, a sólyom igazi őstehetségként csipegette a színpadon a nyers csirkelábat, aminek maradékát utóbb az egyik színpadi segítőnek kellett összeszednie, még mielőtt Hernádi Judit teljesen rosszul lett volna.

Voltak olyan produkciók is, amelyek láttán a zsűri azt hihette, csupán egy rossz tréfa áldozata lett. Ilyen volt többek közt a kínaiul halandzsázó Rózsási Piroska (aki utóbb sérelmezte, hogy nem hagyták kibontakozni), vagy a Szigetszentmiklósról érkezett Abóczki Gergő, akinek éneklése sem ütötte meg a Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós által elvárt szintet. Pillanatok alatt ütötték le Imeli Krisztinát is, aki 23 éves korában mexikói telenovella-hősnő akar lenni, most viszont a híres Mylord című Edith Piaf-klasszikus színvonala jóval alatta maradt az ifjú hölgy önbizalmának.

A meghökkentő műsorszámok mellett azonban adódtak szórakoztató, örömteli és megható pillanatok is. Babos Richárd és Horváth Ferenc saját szerzeményével érkezett Prügyről. Bár a srácoknak még fejlődniük kell, hogy legyen jövőjük a szórakoztatóiparban, mégis bíztatta őket a zsűri, tanuljanak, és jelentkezzenek egy későbbi tehetségkutató műsorba. A két fiú érzelmes dalával és szerethető egyéniségével elvarázsolta a közönséget és a négy zsűritagot is.

Ahogyan tette ezt Párkányi Kolos (21) bűvész is, aki néhány kendővel, rövid ujjú pólóban bizonyította, nem minden az, aminek látszik. Erős Dávid 18 éves, fiatal kora ellenére az opera áll hozzá közel. Ő napjaink legnagyobb tinihimnuszának, Fluor Mizu című dalának szövegét ültette át komolyzenei műfajba. Néhány sor után már az egész nézőtér vele együtt énekelte a slágert.

Az énekes-táncos juhász nem jutott tovább (További képek a galériában)


Az összeszokott trió, a Virtuoso tagjai hegedűn játszották el a legismertebb James Bond-slágert. Az összes zsűritagot ámulatba ejtette a zenészek tehetsége, nem is volt kétséges, hogy továbbengedik-e őket a válogatáson. Habodász István próza kategóriában indult és a világ legjelentéktelenebb emberének történetével nevettette meg a közönséget.

A második válogatón is feltűnt egy dinamikus táncosokkal teli csapat, az April Project, melynek tagjai azzal nyűgözték le Hernádi Juditot, hogy mindegyikük saját egyéniségét adta bele a produkcióba és mégis összehangoltan működtek együtt. Az April Project zöld utat kapott, ahogy az a 14 éves erdélyi fiú, László Attila is, akinek gyermeki hangja abban a pillanatban erőteljesre váltott, amint énekelni kezdte Máté Péter slágerét.

Attila mellett egy ugyancsak fiatal hölgy, a 15 éves Krizbai Terézia is beférkőzött a zsűri és a közönség szívébe. A vak kislány Demjén Ferenc A szabadság vándorai című dalt adta elő, amit a közönség állva tapsolva köszönt meg neki.

A harmadik Csillag Születik elődöntős mezőnye jövő szombaton válik teljessé, a 3. válogatót április 16-án 20.30-kor adja le az RTL Klub.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.