Életveszélyes műtétre készül Horváth Tomi bátyja

Elveszítheti anyját és bátyját is a Csillag születik sztárja

Ha egy tehetséges énekes kitör az ismeretlenségből és a csillagok közé kerül, hajlamosak vagyunk azt hinni, semmi gondja nem lehet. Pedig lehet, hogy tragédiák bújnak a háttérben.

2011.01.07 16:29ma.hu / Napi Ász, fotók: RTL Klub

Horváth Tamás a Csillag születik tehetségkutató versenybe még bátyjával, Jankóval nevezett, de a zsűri úgy gondolta, szétválasztja a testvéreket. A színpadon ez sikerült is, de az életben csak még szorosabb lett a kapcsolat köztük, miközben azt csak kevesen tudják, hogy Jankónak nagyobb szüksége van a testvérére, mint a legtöbb embernek.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Jankó ugyanis veleszületett szívbetegségben szenved, de eddig a gyógyszeres kezelés elegendőnek bizonyult, hogy a betegség ne befolyásolja az életminőségét. Ám amikor néhány napja egy bevásárlóközpontban sétáltak, a fiú váratlanul a szívéhez kapott.

Tomi és édesapjuk azonnal a kórházba vitték az idősebbik testvért, ahol az orvosok bizony ijesztő hírrel álltak az aggódó család elé. A következő egy évben Jankó állapotát figyelemmel fogják követni, de ha nem javul, akkor értágító műtétre lesz szükség, a kockázat viszont óriási: meglehet, hogy a műtétet nem fogja túlélni.

Az énekesnek viszont nemcsak bátyjáért kell aggódnia, édesanyjuknál 11 évvel ezelőtt állapítottak meg agydaganatot, állapotáról Tomi csak annyit mondott: minden nap egy csoda.

Újra együtt a volt kedvesével Horváth Tamás

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.