Ha kell, ápolja kedvesét Horváth Tamás

Súlyos betegséggel küzd a kiscsillag barátnője

Megrémült Horváth Tamás, amikor a párja fulladt, mellkasi fájdalmak és végtag-zsibbadás gyötörte - Aztán megtudta: Bianka két éve pánikbeteg.

2010.08.11 09:29Fotó: rtlklub.hu

Előfordult a lánnyal, hogy egyedül két hónapon át nem mert kimenni a lakásból - Horváth Tamás kedvese, Bianka pánikrohamokkal küzd. A Csillag születikben feltűnt énekes első alkalommal nagyon megijedt, amikor ilyet tapasztalt nála. Mára megtanult a betegségével élni - árulta el az Epizód magazinnak.

Mint Tamás elmondta, olykor az éjszaka közepén ébred arra, hogy a párja nehezen veszi a levegőt. Sokszor egy ölelés megnyugtatja - Bianka benne és az édesanyjában bízik.

A csinos, szőke lány két éve észlelte magán a tüneteket. Először súlyosabb problémát, tüdőrákot magyarázott be magának, és hetente járt az orvoshoz. Könyvekben kutatta, mi baja lehet. Édesanyja azonban egyből rájött, Bianka édesapja ugyanis 15 éven át pánikbeteg volt. Szerencsére éppen ott volt a lány anyukája akkor is, amikor Tamás először látta Bianka egyik rohamát - az édesanya magyarázta el neki a dolgokat - írja az Epizód magazin.

Tamás mindenben a kedvese mellett áll - kemény időszakokon vannak túl. Volt rá példa, hogy a párja két hónapig csak a lakásában érezte biztonságban magát, ezért egyedül nem mert az utcára menni.

Bianka és Tamás egy rövidebb időre szakítottak, a távolság és az elfoglaltságok miatt. A lány viszont biztos volt abban, hogy kibékülnek, mert összetartoznak. Tudták, egymás nélkül nem megy.

Az az időszak nagyon sűrű volt mindkettejük számára, Bianka vizsgázott, mellette felszolgálóként dolgozott, Tamás pedig fellépésről-fellépésre járt, új zenekarával, a HT3-mal stúdióban dolgozott - adta hírül az Epizód magazin.

Ma azonban már minden rendben a páros tagjai között. Rövid ideig tartott a szünet, mert rá kellett döbbenniük, nagyon szeretik egymást - írja az Epizód.

Újra együtt volt kedvesével Horváth Tamás!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.