Lemondták a kiscsillag szlovákiai fellépéseit

Nincs biztonságban Vásáry André?

A szomszédos Szlovákia magyarlakta településein is tervez koncertezni a Csillag Születik sztárja, ám a közelmúltban két fellépését is lemondták Vásáry Andrénak - úgy ítélték meg, az nem biztonságos a számára.

2010.06.07 09:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Eddig csak egy alkalommal lépett fel Szlovákiában, Rozsnyón az énekes - Vásáry Andréval több ezren énekelték a dalait. Nyomát sem látta semmilyen ellentétnek, ennek ellenére aggódik, hogy későbbre tervezett fellépéseit megtarthatja-e.

Mostanság két programját is lemondták arra hivatkozva, hogy a két ország közti feszült viszony miatt nem célszerű magyarként fellépni. André azért bízik abban, hogy a politikai feszültség nem vethet gátat a jó szándékú művészetnek - adta hírül a Napi Ász.

A Csillag Születik sztárja igen népszerű, kevéssel maradt le a dobogó legfelső fokáról Tabáni István mögött. A finálé óta is gőzerővel szorgoskodik karrierje építésén, mindenhová szívesen elmegy, ahová hívják.

Nemrég célkeresztbe került, amiért 170 ezer forintért lép fel egy alkalommal - egy rádióállomás pedig azt nehezményezte, hogy taxit kért, amikor egy kora reggeli interjúra hívták.

André megvédte magát - mint mondta, nem ő, hanem menedzsere mondja meg, mennyiért megy el énekelni. Egyébként pedig az ő műfaja nem olyan, amelyben egy hétvégén 3-4 fellépést is vállalhat.

Kímélnie kell a hangját, megválogatják, hová megy el énekelni, Sok felkérése van, igyekszik beosztani, hogy mindenhová eljusson.

A taxi-témával kapcsolatban pedig elmondta: bevett szokás, hogy reggeli műsornál kocsit küldenek a vendégért. Úgy véli, ez igazán nem sztárallűr.

Miért sírt Vásáry André nagymamája?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.