Sosem tévedne el a magyar sztár Rómában

Vásáry André valójában olasz?

A Csillag Születik tehetségkutatóban felfedezett, fantasztikus hangú énekes pizza készítés közben jött rá, hogy ő nem csak hogy imádja Olaszországot, de valószínűleg szoros kötődése van oda.

2010.04.14 06:30Tabu tv

Vásáry André az egyik áruházban készített különféle finomságokat hátrányos helyzetű gyerekeknek.

A tüsténkedés közben a Tabu Tv riportere is elkapta néhány szóra, és együtt kiderítették, hogy a huhogó művész igazából Olaszországból származik.

"Nekem a vezetéknevem Vásáry, de a Vasari egy olasz név. Én úgy tudom, hogy a nagypapámnak a szülei jöttek Olaszországból, még az első világháború előtt!" - mondta el a tabutv.hu riporterének a Csillag Születik énekese.

"Nagyon sokszor voltam már ott, persze nem családlátogatásra, hiszen én ezekről nem tudok, nem tartottuk a kapcsolatot. Évente legalább egyszer-kétszer előfordulok ott, és imádom Rómát. Legutóbb, amikor voltam, volt egy olyan érzésem, hogy nem tudok eltévedni ott. Térkép nélkül teljesen feltaláltam magam, úgyhogy lehet, hogy már éltem ott egy előző életemben. Nagyon szeretem!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Vásáry André.

André duettezne Tabánival!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.