Húszas évei elején kopaszodni kezdett

Hajbeültetés vár Vásáry Andréra!

Mindig aggasztotta az ifjú sztárt, hogy nincs elég haja - Vásáry André most jutott el oda, hogy kénytelen volt megállapítani: ennyire kevés még sosem volt! Döntött: visszakapja a hajkoronáját!

2010.02.05 09:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Fokozatosan tűntek el a hajszálak az évek során Vásáry André fejéről - A kiscsillag szerint ez főleg a gének miatt van, minden férfi a családjában korán kezdett kopaszodni. André azonban megelégelte a helyzetet - hajátültetésre vállalkozott!

Ez inkább hosszadalmas, mint fájdalmas dolog. Három napon át foglalkozott vele a doktor. A haját folyamatosan dúsítják, és legalább egy év, mire eléri a kívánt hatást. André fején persze lesznek hegek és sebek, de úgy véli, majd kalapban fog énekelni. Példát is szeretne mutatni a hasonló cipőben járó férfitársainak - mondta el a Hot! magazinban a sztár.

Vásáry André eddig elsősorban karrierje építésével foglalkozott, minden idejét és energiáját a zenére áldozta.

Most azonban úgy gondolja, itt az ideje magával is törődnie és komoly párkapcsolatra is vágyik már.

André a közelmúltban beszámolt arról, ő nem tartja könnyű esetnek magát, mivel érzelmi állapota néha ingadozó. Ha szomorú, néha épp azokat bántja meg, akiket szeret.

Előny viszont, hogy jól alkalmazkodik, és mostanra türelmesebbnek érzi magát, mint korábban. Abban is egyre biztosabb, hogy milyen párra vágyik.

Nincs most sem sokkal több ideje, de már megtalálta azt a közeget, ahol hasonló, időhiányos emberek mozognak, és olyan párra lelhet, aki elfogadja az életmódját.

A kiscsillag egyébként nemrég bevallotta, igazán talán még sosem volt szerelmes. Legfeljebb azt hitte. Bízik benne, hogy mihamarabb megtalálja azt a lányt, akivel már hosszú távon tervezhet.

Ál-Vásáry André garázdálkodik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.